Youth Power

Të rinjtë  përballë nënkryetares së Bashkisë Fier Gentiana Cakrani, për problematikat që i shqetësojnë. Në kuadër të projektit “Youth Power”, të rinjtë e qendrës “Epoka e Re” zhvilluan një takim me nënkryetaren e Bashkisë Fier Gentiana Cakrani. Në fokus të takimit ishin problematikat e hasura në përditshëmrinë e të rinjve dhe një sërë kërkesash imediate … Continue reading Youth Power