Shkolla Verore 2016

Shkolla Verore 2016

Shkolla Verore 2016: Lidership Rinor
Lexo më shumë
Kampi "No Hate Speech" 2016

Kampi "No Hate Speech" 2016

Kampi "No Hate Speech" Zvernec, 2016 i organizuar nga Qendra Rinore "Epoka e Re" ne bashkepunim me Keshillin e Europes.
Lexo më shumë
Dita e Buzeqeshjes

Dita e Buzeqeshjes

7 Gusht shenon diten e buzeqeshjes, dite kur ne synojme te sjellim buzeqeshjen ne fytyren e gjithkujt qe u bashkohet aktiviteteve tona.
POP 2015

POP 2015

Përballja e ofertave politike
Lexo më shumë

Regjistrimi për vullnetarë

Grupet Rinore

Qendra Rinore ka në përbërje të saj Grupet Rinore të cilat fokusohen sipas fushave respektive:

Grupi Ambientalist

Grupi Ambientalist: I krijuar në vitin 2009 me mbështetjen e Ambasadës Amerikane ka për qëllim edukimin e të rinjve p...

Edukatorët Bashkëmoshatarë

Grupi i edukatorëve bashkëmoshatarë (sensibilizimi për çështje të rëndësishme të qytetit dhe të vet të rinjve si edukimi

Grupi i Debatit

Grupi i Debatit: Aftëson të rinjtë për komunikim dhe nxit formulimin e mendimit kritik . Metodologjitë e përdorura si...

Parlamenti Rinor

Parlamenti Rinor Fier është nje strukturë brenda organizatës “Epoka e Re”. Ai përbëhet nga përfaqësuesit (deputetët) e t...

Postimet e fundit

04
Nov

Firmoset “Kontrata Sociale”në bashkinë Fier.

Kontrata sociale Një lajm i mirë për të rinjtë edhe qytetarët e bashkisë Fier  është firmosja e kontratës  sociale  ku theksi është vendosur  tek prioritet e komunitetit. ...
20
Jun

Youth Power

Të rinjtë  përballë nënkryetares së Bashkisë Fier Gentiana Cakrani, për problematikat që i shqetësojnë. Në kuadër të projektit “Youth Power”, të rinjtë e qendrës “Epoka e Re” zhvilluan një takim me n...
22
May

Youth Power

U mbyll me sukses cikli I trajnimive për projektin:”Youth  Power”.Gjatë  këtij cikli trajnimi  janë trajnuar 30 të rinj nga zonat Rurale dhe Urbane nga 10 shkolla Publike dhe Jo- publike.Temat të cila...
31
Oct

Fushata përSHendetje

U mbyllën me sukses 6 fushatat e para për shëndetetin . Ne zonat Krutje e Poshtme , Krutje e Sipërme , Gurëz , Ndërmenas , Libofsh , Cakran .Informim , ndërgjegjësim , i komunitetit , ku theksi u vend...
Studime dhe Publikime
Lexo me shume
Projektet
Kampi “No Hate Speech” Zvërnec 2016
Kampi “No Hate Speech” Zvërnec 2016
Të rinjtë veprojnë
Të rinjtë veprojnë
Grupi Këshillimor Rinor Mallakastër, nëpërmjet aksionit rinor do të nxisë aktivizmin qytetar dhe ndërmarrjen e nismave a

Te rinjte per qendren

Donatorët

1.1900.600

Text Slider 1Text Slider 1Text Slider 1Text Slider 1

test post text slider