U mbyllën me sukses 6 fushatat e para për shëndetetin . Ne zonat Krutje e Poshtme , Krutje e Sipërme , Gurëz , Ndërmenas , Libofsh , Cakran .Informim , ndërgjegjësim , i komunitetit , ku theksi u vendos me tepër tek ushqyerja e shëndeteshme, aktivitete fizike , rreziqet që vijnë nga pirja e duhanit dhe alkolit ,mbrojta e fëmijeve nga pirja pasive e duhanit , si ti parandalojmë sëmundjet jo të transmetushme .
Gjate fushates nuk munguan as aktivitetet fizike dhe lojërat për femije .Kjo fushatë zhvillohet në kuader të programit HAP – Shëndet për të gjithë Financuar nga Ambasada Zvicerane në bashkepunim me Ministrine e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale.#hap #healthforallprojects#togetherforlife #aksionplus#bashkepershendetin#epokaere
photo Ina Photography

 

Leave a Reply